Rating: 5 sterren
15 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Mila
een jaar geleden

Een hele goeie intake gesprek en je wordt goed ingelicht over wat je kan verwachten van de behandeling. Er wordt goed advies gegeven over wat het beste bij je zal passen en hoeveelheid behandelingen. Je wordt echt op je gemak gesteld en eigenlijk kan ik alleenmaar doorgaan met vertellen hoe goed het bij DI's is! Ben super tevreden en ik kijk uit naar mijn resultaat!

Mirjam
een jaar geleden

Eerst was ik best een beetje gespannen, omdat ik natuurlijk nog niet wist hoe de behandeling daadwerkelijk zou zijn. Eenmaal aangesloten op het apparaat, verliep het prima! Geen pijn of iets dergelijks. Bovendien werd ik goed in de gaten gehouden. Een absolute aanrader! De eerste resultaten waren na een maand zichtbaar. Inmiddels een behandelplan besproken!

Roberto
een jaar geleden

Top service, goed resultaat!

Ivana
een jaar geleden

Super service, super uitleg en super resultaat al na 1 behandeling!

Em
een jaar geleden

Een hele fijne behandeling, echt een aanrader!

Dirk
een jaar geleden

Na 2 behandelingen al een TOP resultaat! Ik kom snel terug voor mijn 3e Cryo!

Laurizaida
een jaar geleden

Ik was bij Di's Rotterdam voor een FatFreeze gehandeling geweest. Ik ben heel erg tevreden hoe ik werd geholpen door Di, hij is heel gezellig om mee te praten en legt alles heel goed uit.. Ik kom zeker snel terug. Ik raad iedereen aan kom bij Di's FatFreeze behandeling te doen.. Lekker slank de zomer in :-)