Cryolipolyse

 

Ook wel CoolSculpting, of FatFreeze genoemd, is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het 'bevriezen van vet' is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, heupen en rug.

 

Op deze pagina lees je hoe de behandeling bij Di-s in Rotterdam wordt uitgevoerd. Di-s Rotterdam beschikt over 1 van de nieuwste Cryolipolyse machines waarin ook Cavitatie (hoog frequentiegeluidsgolven) toegepast wordt voor een snel, en zichtbaar resultaat. 

 

 

 

Cryolipolyse, het alternatief voor liposuctie?

 

Cryolipolyse is een alternatief voor liposuctie. Maar let op, cryolipolyse is vooral geschikt voor mensen  die van een kleine hoeveelheid vet (buikje, love handles) af willen.  Het is nadrukkelijk geen oplossing voor mensen met een body mass index boven de 30. Alles daaronder kan prima behandeld worden. Velen zien al resultaat na de eerste behandeling! Gemiddeld verlies je per behandeling 1-4 centimeter. In een kuur van 3 behandelingen is dus 3 tot 12 centimeter verlies op bv de taille of benen!

Vet bevriezen met een Cryo-behandeling

 

Een ergernis van menig mens: hoe veel je ook sport en op je voeding let, vet op de 'probleemzones' zoals de buik en love-handles blijft maar zitten.  Voor de mensen die het vet op deze plekken willen aanpakken, maar liever niet onder het mes willen, is een Cryolipolyse de oplossing.  Bij deze relatief nieuwe behandeling wordt het lichaamsvet afgebroken door het weefsel sterk te verkoelen. Hierdoor breken de vetcellen af en worden deze op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Voor wie is Cryolipolyse

een geschikte behandeling?

 

Of Cryolipolyse de meest geschikte behandeling is voor jou, hangt erg af van je persoonlijke situatie.  Dit kan je bij Di-s evt onder begeleiding van professionele dieetisten laten checken. Omdat mensen met overgewicht wel baad hebben bij deze vorm van behandelen. Bieden wij een traject aan met professionele dieetasten. Bij Di-s werken we samen met Caras voeding. Hier kun je terecht bij een diëtist en een afslank coach. Deze combinatie met de Cryolipolyse bij Di-s in Rotterdam, verricht kleine wonderen! Indien je BMI nog hoger dan 30 is, helpt Caras voeding jou in no time van de overtollige kilo's af en kun je starten met je lichaam in shape te brengen! 


Met onze Cryolipolyse machine worden goede resultaten behaald op de heupen,  bij de buik en op de rug, en binnen of buitenkant benen. Benieuwd naar de prijzen? Klik dan hier.